Etiquetes

13 de setembre del 2014

Benvinguda

Benvingudes, benvinguts, o viceversa,
comença un nou curs. I espero que aquest bloc acompleix la seva missió: ser el lloc on trobeu informacions, exercicis i comentaris de les classes.  En aquesta etapa, però, m’agradaria ampliar algunes coses, innovar encara que sigui poc. Les vostres aportacions, per tant, seran sempre ben rebudes.
Com cada any, agrair per endavant la seva feina a tot aquell professorat que porta més temps treballant que jo amb les noves tecnologies —i amb millors resultats, si he de ser franc— y que han aportat i aportaran enllaços, presentacions, etc. Com a pobre compensació, obro també aquest bloc a tothom.
Al costat he posat alguns dels blocs i webs dels que he obtingut informació. Us recomano la visita perquè són, sense cap dubte, molt més complerts i interessants que aquest.
Aprofito per donar-vos de nou la benvinguda i desitjar-vos un curs en que s’acompleixin les vostres expectatives... i confio que tingueu la voluntat per estudiar el necessari per aconseguir-les.
Un apunt final. Per no estar constantment utilitzant femení i masculí junts —benvinguts/benvingudes; delegada/delegat; cadascú/cadascuna....—, utilitzaré aleatòriament qualsevol dels gèneres com a genèric. Estigui en femení o en masculí, doncs, que tothom es doni per al·ludit sense més problemes. Gràcies.
P.S. A aquest bloc trobaràs documentació necessària: informacions, dossiers, enllaços, arxius diversos... pensa, però, que el bloc no és un substitut ni del llibre ni del professor. Només una eina de recolzament de les classes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada