Etiquetes

17 d’octubre del 2015

Historia, 2n BAT. Primers apunts

Aquest curs no soc el vostre professor, però vaig quedar amb alguns de vosaltres que penjaria al bloc un seguit de documents que tinc per casa des de fa anys i que podrien ser-vos d’utilitat per estudiar la matèria. Hi ha un problema, i és que molts d’ells estan “en brut”, pendents d’una revisió acurada per tal de corregir possibles errades ortogràfiques, algun any mal posat o incloure alguna dada important absent.
En aquest sentit, demanaria la vostra ajuda. Si trobeu cap correcció possible —sempre en positiu, si us plau— comenteu-la amb els vostres professors per tal que, entre tots, puguem corregir-los.
En aquest primer lliurament adjunto tres documento:
1. Catalunya. Societat, s. XVIII. Un resum de les característiques socials de la Catalunya del segle XVIII. És la base prèvia de tot el que estudiareu.
2. La Restauració (1974-1898). Una relació dels fets mes importants,ordenats cronològicament, de l’època de la Restauració
3. Catalanisme. I. (1827-1898) Una relació dels fets mes importants,ordenats cronològicament, del catalanisme, des de 1827 fins 1898, coincidint,la última part, amb la Restauració abans esmentada com a context.

Espero que us siguin d’ajuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada