Etiquetes

1 d’abril del 2016

Història. 2n. BAT. Des de 1931 a 2000

Bona tarda,
Aquest mati he estat al Centre, he parlat amb algunes de vosaltres (femení genèric, hi havia més noies que nois) i he quedat que penjaria al bloc apunts que tinc per casa d’història que, potser, os aniran bé com complement del llibre i les explicacions del professor (recordeu, no serveixen per substituir res).
Com sempre, son antics (alguns del 2005!) i mai els he penjat anteriorment, així que és possible que hi hagi alguna errada. Reviseu-los, si us plau, no són la Bíblia i, si detecteu qualsevol cosa estranya, a més d’aclarir-la amb el professor corresponent, digueu-m’ho per poder corregir-la.
Els documents adjunts són els següents:
Frisos cronològics:
·                1931-1939 Espanya-Catalunya
·                1951-1970 Franquisme. II Desarrollismo
·                 1975-1982 Transició
·                 1982-1996 Consolidació democràtica
A més, un article i un resum d’ampliació. El primer, un d’en José Luis García Delgado titulat “La economia espanyola durante el franquismo” és força interessant. El segon és un resum d’un text d’en Paul Preston sobre la Transició espanyola. Ambdós, per suposat, amb l’enllaç corresponent per si voleu consultar-los en xarxa.
·                        García, J. L. Economia i Franquisme
·                        Preston, Paul. Resumen TransiciónEspañola
Espero que us siguin d’ajut. Resto a la vostra disposició —dins d’un ordre, s’entén— i molta sort en el proper final de curs.

Fernando

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada