Etiquetes

7 de novembre del 2014

4t ESO Ed. Eticocívica. Dossier 1a Avaluació.

A aquesta avaluació hem treballat esbrinant el significat de la paraula ètica i, a partir de debats en classe, opinions i preguntes, ens hem apropat a conceptes com autoestima i empatia, intel·ligències múltiples (heu fet un senzill auto-test) autoimatge, autocontrol, prejudici, bo i dolent, instint i vida social, símbol, etc.

Per ajudar-nos a fer les reflexions, hem vist i analitzat les conductes dels personatges de dos curtmetratges: El circo de la mariposa (si vols el podeu tornar a veure a: https://www.youtube.com/watch?v=looUBhyZtOs ) i Friendsheep (que pots veure a https://www.youtube.com/watch?v=5VtARFNISH4)

Bé, ara toca recordar el que s’ha parlat i tornar a reflexionar per tal d’elaborar el dossier de l’avaluació.

No cal parlar de tot, es clar. Es tracta d’elegir un –o més, si vols– dels temes tractats –el o els que més t’hagin interessat–, fer una petita recerca a Internet sobre el significats dels conceptes que utilitzis i redactar un treball, que enviaràs via correu electrònic.

Evidentment, pots basar-te en qualsevol dels curtmetratges visionats a classe.

Recorda que el dossier és el 50% de la nota i que la prova escrita (l’altre 50%) serà sobre el dossier presentat o “prova de validació”.

Endavant i espero un bon treball.

I recorda, escrit amb paraules teves, res de “copiar i enganxar”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada